Get Adobe Flash player


Iblack porttelefonserie

Systemet er designet for å øke sikkerheten og utseendet på ditt hjem. Eksisterende installasjoner trengs ikke å tas ut av drift, ettersom man kun trenger å bytte apparatet inne i boligen og ved inngangspartiet. Det er ikke behov for å trekke nye ledninger eller annet omfattende arbeid.

Det digitale 2-kabel bus systemet gir mange fordeler - fra installasjon til bruk. Det er godt egnet til å oppgradere gamle systemer, ettersom kablene som allerede er på plass kan benyttes. Nye installasjoner går raskt ettersom det er svært enkelt å sette opp, med kun to kabler. Man trenger ikke å ta hensyn til polariteter, hvilket eliminerer muligheten for å koble feil.

I tillegg kan man bruke eksisterende kabelopplegg og kun bytte ut inngangspanelet, telefoner og monitorer. Dette er en stor fordel når man vil oppgradere gamle porttelefon-systemer uten monitorer.

Av andre fordeler kan vi bl.a. nevne at apparatene kan være opp til 600 meter fra hverandre, robust design, økt beskyttelse mot vær og vind, materialer som ikke er brennbare, samt et selvlærende programmeringssystem.