Get Adobe Flash player


Hvorfor velge en varmepumpe fra Mitsubishi Electric?
Mitsubishi Electric har lang erfaring innen varmepumper og aircondition. De produserer alle betydningsfulle komponenter selv, og har god kvalitetssikring i alle produksjonsledd.

Over 4000 ingeniører jobber i Mitsubishi Electric med å utvikle nye teknologier og produkter. Alle blir nøye testet og utprøvd før de blir lansert på verdensmarkedet. I samarbeid med de andre importørene i Skandinavia har Miba greid å få til spesiallagede modeller for vårt kalde klima. Disse har spesielle kretskort og varmekabler i bunnpannen ferdig montert fra fabrikk.

Slik fungerer en varmepumpe:
En varmepumpe består av en utedel og en eller flere innedeler. Utedelen henter energi fra uteluften som avgis inne i din bolig. Energien den kan hente regnes i COP (Coefficient Of Performance) eller effektfaktor som det kalles. Det vil si at hvis du har en COP på 5,33 så får du hele 5,33 ganger den som er tilført.
En varmepumpe fungerer helt ned til -25 grader celsius, og noen modeller fungerer også enda lengre ned. Antall kilowatt man får ut vil reduseres når utetemperaturen synker, det kan derfor være hensiktsmessig å kjøpe en varmepumpe med god kapasitet.

Kan man ha flere innedeler?
Ja, det er ingen problem. Mitsubishi Electric har løsninger for 2 opptil 20 innedeler. Gå til www.miba.no for mer informasjon om slike produkter

Hvor plasserer man best innedel og utedel?
Innedelen bør plasseres slik at den sprer luftvarmen uhindret og best mulig i huset. Det må legges drenering fra innedelen fordi fuktigheten i luften kondenserer til vann på innedelen når denne går som aircondition om sommeren. Innedeles plassering kommer også an på hvilken modell en velger - enten veggmodell, gulvmodell, kanalmontert eller ventilasjonsvarmepumpe.

Utedelen monteres på braketter som er festet på veggen. Helst grunnmur, da trevegg kan skape ulyd/vibrasjoner. Merk at utedelen bør plasseres minimum 40 cm opp fra bakkenivå. Utedelen er robust og tåler regn, vind og kulde. Montering ved sjø er ingen problem.

Plasseringen av inne og utedel er selvfølgelig avhengig av bla.: boligens planløsning, bygningstype, boligarealet, eksisterende oppvarmingsystem, det estetiske, naboer mm.  Plassering av disse planlegges i samarbeid med din lokale autoriserte forhandler.

Kirigamine Hara 6,6  -  Teknologi i særklasse!
Kirigamine Hara er en varmepumpe spekket med nytt utstyr og revolusjonerende funksjoner.

  • Ny kompressor for å oppnå ekstrem varmeeffekt og effektfaktor
  • Human Sensor
  • 10 graders funksjon
  • Doble luftspjeld
  • Uketimer

Kompromissløs kvalitet
Med Kirigamine Hara er ingen ting overlatt til tilfeldighetene. Maskinen har gjennom flere år vært utviklet og testet av Mitsubishi Electric sine ingeniører. Alt foregår i egne laboratorier på moderfabrikken i Japan. Alle viktige komponenter produseres på egne fabrikker og testes nøye i alle ledd, dette gjør at du som forbruker er garantert høyeste kvalitet og maksimal ytelse.        

Tekniske data Kirigamine HAra 6.6

Hoved data:
6,6
Laveste lydnivå
21 dB(A)
Maks kapasitet ved +7 grader
6,6 kW
Fabrikkgarantert kapasitet  ved -15 grader
4,0 kW
5,00
4,8
 Modell data
Kirigamine HARA 6,6

Varmefunksjon
Kjølefunksjon
Kapasitet (min-maks) (kW)
1,0-6,6
0,8-4,0
Kapasitet nominell ved +35°C (kW)
4,0
3,5
Effektforbruk nominell (kW)
0,8
0,82
5,00
4,8
4,27
8,1
A++
Fabrikkgarantert driftsområde
-25
Data innedel

Lydnivå i desibel dB(A)
21-24-29-36-44
Luftmengde i m3/min (Lav-Super)
Lav: 4,0 - Super: 13,2
Dimensjoner (H*B*D(mm))
305 - 925 - 234
Data Utedel

Lydnivå dB(A)
50
Sikring
16 Ampere
Dimensjoner (H*B*D(mm))
550 - 800 - 285


TA KONTAKT FOR NÆRMERE AVTALE OM KJØP OG MONTERING